Bread’n Spread juni – intro til DNB sine ombyggingsplaner

Hvordan bli et åpent midtpunkt i en voksende bydel?

, , ,

Det var klart for et lite pusterom hos Startup Lab i en ellers hektisk juni måned. Bread’n Spread er en uformell lunsj åpen for alle leietakere her i Viken, med brød og pålegg på menyen.

Juni var DNB sin anledning til å pitche. Carl Johan Wickman fortalte den spennende historien som ledet frem til de endringer vi ser hos DNB i dag. Hvordan gå fra et lukket bankbygg, designet for en stor leietaker, til å være et åpent midtpunkt i en stadig voksende og pulserende bydel.

Arbeidet har resultert i en spennende ombygging på første plan. Nå åpnes det opp for større eventer, sammenkomster og flerbruk av et stort areal til benyttelse for alle leietakere i Solheimsviken. Ombyggingen skal være klar i september, og vi får oppleve forandringen under DNB NXT og DNB uken.

Cafe Viken får en oppgradering, med fokus på imøtekommenhet i inngangspartiet. De skal dyrke sine egne grønnsaker og ha en bærekraftig grønn profil.

Resepsjonen skal fjernes, og kunst flyttes på, for å få plass til en stor digital skjerm fra gulv til tak.

Vi gleder oss til et mer inkluderende bygg, og tror dette vil bli satt pris på av alle som har sitt daglige arbeid i området, de som er på besøk, og de som bor her.

 

Neste Bread’n Spread er 15.august.

7Analytics

Å få kontakt med StartupLab har vært veldig viktig for oss. Det er et uslåelig miljø for nettverk og fagkompetanse her.

Nå formes Solheimsviken

Det blir merkbare endringer i Solheimsviken når det nye hotellet er bygget og det nye flotte næringsbygget Skipet står ferdig.