Kine er Solheimsvikens nye områdeansvarlige og din vert

Vi i GC Rieber Eiendom er en dedikert og sporty gjeng som gjør det vi kan for leietakerne.

Jeg sitter nede i viken og ser ut over havet. En solskinnsdag i hverdagen min. På jobben kan jeg surfe, stå på vannski og bade. Ja, denne plassen tror jeg blir fin!

Ok, vi skal stoppe der. Kine Mjaatvedt Bjørge (33) vrir seg i stolen og lurer på hvordan hun kan formulere seg uten at det blir kleint. «Ja, men det er jo sant! Eg synes Solheimsviken e helt fantastisk. Det e jo derfor eg jobber her!». Og da er hun i gang. «Nærhet til sjøen, hele området er fint – og så er det jo det spennende miljøet. Vi i GC Rieber Eiendom er en dedikert og sporty gjeng som gjør det vi kan for leietakerne. De er våre gjester, og vi skal ta vare på dem slik at når de reiser fra Solheimsviken skal de allerede glede seg til å komme igjen neste gang».

Bli kjent med Kine

For de som ikke kjenner Kine ennå, så er hun nylig tilbake etter å ha vært i barselpermisjon for tvillingene Nathalie og Madeleine (1). I tillegg har hun Herman (8) og to bonusbarn Mathea (10) og Tilde (12). Sammen med sin mann, Nils Tomas, lever de et hektisk liv i en ganske så nybygd enebolig i Fana. Nok å henge fingrene i med andre ord, men også en erfaren multitasker, logistikk-kjemper og ordens-streber. Nå er det Solheimsviken sin tur, hvor hun har fått markedsansvar for hele området – både for utleie, utvikling av bygg og uteområde, kommunikasjon og markedsføring.

Helhetlig satsing i Solheimsviken

Solheimsviken og Marineholmen ligger side ved side innerst i fjorden. Det har i den senere tid vært en svært spennende utvikling på Marineholmen og den marine klynge er i vekst. Klyngene gir blant annet økt innovasjonstakt og tiltrekker seg talenter. Solheimsviken skal i økt grad være enda tydeligere sin kommunikasjon om finans- og teknologiklyngen som allerede er etablert i Solheimsviken. «Det skjer jo allerede mye her i dag, men vi ser behov for å sette det hele litt mer i system» forteller Kine. «Solheimsviken fortjener å bli mer synlig, og sammen med leietakerne skal vi kontinuerlig arbeide med kundereisen». Kine ønsker å jobbe tett med alle leietakerne i Solheimsviken, eller gjestene som hun kaller dem. «I min jobb skal jeg gjøre det jeg kan for våre gjester. Det er våre leietakere som skaper liv i området, og vår oppgave er å legge til rette for mulighetene rundt dem. Et levende og innovativt miljø kombinert med nyttige plusstjenester, skal bidra til at våre leietakere skal smile hver dag”.

Bedre infrastruktur, plusstjenester og møteplasser

Av caser som allerede pågår, kan vi nevnte at det jobbes med å ta grep om infrastrukturen i området, hvor det er behov for bedre og mer helhetlig skilting hvor leietakerne får vist at de er en del av Solheimsviken på en bedre måte. I tillegg er det behov for enda flere og bedre møteplasser, i tillegg til kommunikasjon rundt plusstilbudene som GC Rieber Eiendom tilbyr. «Forhåpentligvis merker våre leietakere allerede at vi har begynt å gjøre noe», skyter Kine inn. «Vi har endret noe skilting, og mer kommer. Vi har også kjøpt nye elbiler som har fått de fine navnene Elena, Kjell, Elvis (fra før av har de Volt og Watt), i tillegg til elsyklene Elbjørg og Elna (tilskudd til Trille og Rulle). Vi har også digitalisert parkering og leie av båtplass slik at det er veldig enkelt for brukere å komme seg til og fra i Solheimsviken». Når det gjelder møteplasser er dette en del av en større plan hvor blant annet et nytt hotell, næringsbygg og sjøpromenade skal kunne by på flere urbane steder å mingle på, enten man vil jobbe eller bare kose seg. Det vil også binde området mer sammen med resten av Damsgårdssundet som vil supplere med enda flere tilbud, samt boliger. Kine mener at dette vil utgjøre det lille store ekstra for at Solheimsviken skal bli et attraktivt bydelssentrum med aktivitet hele døgnet.

Følg oss – så ser du hva som skjer

GC Rieber Eiendom er målrettet på sosiale medier hvor de deler hva som skjer i Solheimsviken. «Følg oss på FacebookInstagramTwitter og LinkedIn» avslutter Kine, «Og ta gjerne kontakt for å fortelle meg om du har det bra eller om det er noe jeg kan bidra med for å gjøre din dag enda bedre i Solheimsviken*».

«*PS: Kan ikke love sol»

7Analytics

Å få kontakt med StartupLab har vært veldig viktig for oss. Det er et uslåelig miljø for nettverk og fagkompetanse her.

Nå formes Solheimsviken

Det blir merkbare endringer i Solheimsviken når det nye hotellet er bygget og det nye flotte næringsbygget Skipet står ferdig.