Spennende planer for Kranen

Colonialen har drevet bakeri og café i Kranen i Solheimsviken siden 2012. Nå renoveres lokalene til nytt restaurantkonsept.

,

Colonialen har drevet bakeri og café i Kranen i Solheimsviken siden 2012. Nå er lokalene renovert til nytt restaurantkonsept.

Endelig får vi et fullverdig restaurantkonsept i Solheimsviken – både dag og kveld!

Konseptet for restauranten i Kranen blir i hovedsak “sittende gatemat” ment for å kunne deles. Her legges det vekt på bruk av sesongbaserte råvarer, og opplevelsen skal minne om opplevelsen av å spise sammen rundt et middagsbord hjemme. Menyen består av 6 mindre retter til 155,- per stk., eller 795,- for alle rettene som kan deles. Delingsmenyen serveres i gryter og skåler, og den enkelte forsyner seg selv. Her blir det lav terskel, men høy kvalitet. Vi får også Colonialens berømte planke på menyen, i en utvidet versjon. Med alle rettigheter vil Kranen fungere som et yndet samlingspunkt for kolleger og vennegjenger – og på en varm sommerdag kan du nyte utendørs servering.

Relansering har mottatt strålende kritikker både i Bergen og nasjonalt!

7Analytics

Å få kontakt med StartupLab har vært veldig viktig for oss. Det er et uslåelig miljø for nettverk og fagkompetanse her.

Nå formes Solheimsviken

Det blir merkbare endringer i Solheimsviken når det nye hotellet er bygget og det nye flotte næringsbygget Skipet står ferdig.