Teknologi- og finansklyngen bygger fellesskap i Solheimsviken

Visjonen for Solheimsviken er at her skal verdensledende teknologi- og finansmiljøer skapes og videreutvikles.

, ,

Fra bankbygg til midtpunkt

DNB-bygget har gått fra å være et lukket bankbygg til å bli et åpent midtpunkt i en stadig voksende og pulserende bydel. Med sitt nye navn er V-bygget morgensdagens møteplass for teknologi og innovasjon, midt i Solheimsviken. 16. september var det offisiell åpning av V-bygget og gjestene fikk se byggets nye, moderne møte- og konferansesenter i tillegg til en nyrenovert Cafe Viken. Vi gleder oss over et mer inkluderende bygg, og tror det vil bli satt pris på av alle som har sitt daglige arbeid i Solheimsviken, sier markedssjef i GC Rieber Eiendom Kine Bjørge.

Jungelfest

I september inviterte Solheimsviken til Jungelfest – en fest for alle leietakere i Viken. V-bygget var pyntet med vimpler og palmer i alle hjørner, og det var laget både bålplass og jungelbar. Mat fra jungelen, samtaler mellom palmebladene og skjerpet konkurranseinstinkt på både JungelJakt og JungelSpill gjorde kvelden uforglemmelig. Hele 170 leietakere og naboer var med, og med bevisst blandede lag håper vi at flere knyttet nye bekjentskaper denne kvelden.

Bread ‘n Spread

I mai måned gikk første Bread ‘n Spread av stabelen – utendørs i strålende solskinn. Navnet og konseptet kommer fra gründermiljøet i StartupLab: en uformell smørelunsj der ulike startups får mulighet til å pitche nye ideer. Arrangementet tilrettelegger for samhandling mellom alle de spennende aktørene som holder til i Solheimsviken. En super anledning til å bli kjent med naboen og akkurat det vi har ønsket å få til for leietakerne våre!
Siden oppstarten i mai har Bread ‘n Spread vært arrangert hver måned for alle leietakere i Solheimsviken. Vi har blitt kjent med flere hyggelige jobbnaboer, og fått høre om spennende prosjekter og selskapspresentasjoner.

 

 

Vi ser frem til nye treff i 2020!

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på alt som skjer i Solheimsviken.

 

Nå formes Solheimsviken

Det blir merkbare endringer i Solheimsviken når det nye hotellet er bygget og det nye flotte næringsbygget Skipet står ferdig.