Vi er forskjellig av natur, men deler samme DNA. Kode er vårt felles DNA.

GC Rieber Eiendom er en av Bergens ledende eiendomsutviklere og har siden 1996 utviklet Solheimsviken til å bli det ledende området for finans, helse og teknologibedrifter i Bergen.

Områdeutvikleren står også bak merkevarene Marineholmen og Bontelabo, og jobber for å skape relevante nettverk- og møteplasser for leietakere og publikum med et overordnet mål om å skape aktive bydeler.

Innovasjonsdistrikt hvor man bor, arbeider, lever, lærer og underholdes viser vei i byutviklingen. Det er i disse miljøene talenter ønsker å være. Vi er overbevist om at nye ideer, arbeidsplasser og bedrifter blomstrer her.

DNB ASA er Norges største finanskonsern. Konsernet har historie fra 1800-tallet i blodet, iver etter moderne bankdrift i hjertet, og tror på at kombinasjonen av hjelpsomhet, initiativ og profesjonalitet skaper verdier.

Med tjenester og produkter fra A til Å er de til stede der du er og jobber hardt for å gi alle kundene det beste – enten de er store eller små.

Tiden der de beste ideene ble klekket ut i enerom er definitivt over. Vi ønsker å dele kunnskap og vi ønsker å lære av andre. Fellesskapet i Solheimsviken har stor betydning for DNB.

Storebrand Asset Management AS forvalter på vegne av sine eiere en av de tre største eiendomsporteføljene i Norge, kontor, handel, lager/logistikk og hotell. Gjennom Storebrand Livsforsikring forvaltes mrd. 19,5 samt Storebrand Eiendom Norge KS med mrd. 10,5.

Storebrand bestreber å være en aktiv forvalter og et profesjonelt vertskap for sine leietakere.

Solheimsviken 7A-E i Bergen kommune er et godt eksempel på vår strategi med å eie og forvalte moderne bygg med solide og langsiktige leietakere.

Fasilitering
for den nye norske
økonomien

Nyskapende arbeid er integrert i vår historie.

Viker har vært naturlige knutepunkter for menneskeskapt energi i tusenvis av år, stedet for å lansere nye virksomheter. Solheims\:iken har ikke vært noe unntak. I godt over et århundre var det et viktig industriområde fylt av energien fra økonomiske pionerer. Skipsverft og fabrikker, varehus for import og eksport.

I dag er Solheims\:iken hjem til pionerer innen den nye norske økonomien.